Računalniški pripomočki za lažje upravljanje in maksimalno zabavo : tipkovnice, miške, zvočniki, kamere, USB ključki in ostala računalniška oprema.

Računalniški pripomočki, računalniška oprema

Računalniški pripomočki in računalniška oprema

V trgovini MARIMETOS  ponujamo  kvalitetne računalniške pripomočke in računalniško opremo priznanih blagovnih znamk, za delo v pisarni in prosti čas. Prizadevamo si, da vam ponudimo celovit program računalniških pripomočkov in opreme za optimalno delovanje vašega računalnika.

Tipkovnice

Pri nas najdete žične, brezžične, multimedijske in igralne tipkovnice. Izbira je vaša.

Miške

Nudimo vam odlično izbiro kvalitetnih računalniških miš priznanih proizvajalcev.

USB ključki

Varno shrani vse svoje dokumente, in ostalo. Ponudba USB ključev različnih velikosti.

Kartuše

Več vrst in znamk originalnih kartuš. Za HP tiskalnike, Canon, Epson, Lexmark. Kvaliteta tiskanja zagotovljena.
Računalniški pripomočki

Tonerji

Odlična ponudba tonerjev za vaš tiskalnik. Priznane znamke: Samsung, Lexmark, Epson, Canon, HP, Brother, Konika Minolta.....

Podloga za miške

Podloge za miško - potrebujete novo podlogo za miško? Več atraktivnih vzorcev podlog za miško za večjo učinkovitost pri delu.

USB kabli

Računalniški pripomočki in računalniška oprema: kabli - podaljški, za priklop USB tiskalnikov, modemov, optičnih čitalcev.., različnih dolžin.

HDMI kabli

Široka izbira HDMI kablov za TV, računalniški monitor in ostale elektronske naprave. Iščeš morda hati kabel. Računalniška pripomočki za vaš računalnik
Računalniki in tiskalniki

Samo po naročilu

Namizni računalniki

Namizni računalniki so že vrsto let obvezna oprema vsakega gospodinjstva. Cenovno dostopni  računalniki za dom ali pisarno, za zahtevne uporabnike pa ponujamo vrhunske all in one računalnike in gaming računalnike. Prdite in izberite.

Ni na zalogi

Računalniki

Samo po naročilu

Namizni računalniki

Dandanes se prenosni računalniki uporabljajo za najrazličnejše namene, zato vam ponujamo širok izbor prenosnikov. Na voljo so vam prenosniki za domačo, šolsko, in poslovno rabo ter  zmogljivi gaming prenosniki za zahtevnejše uporabnike. 

Ni na zalogi

Samo po naročilu

Tablični računalniki

Tablični računalniki so priljubljeni mobilni računalniki. Za uporabo nista potrebni niti miška niti tipkovnica, saj zaslon deluje na dotik. So lahko prenosljivi in vsebujejo funkcije, kot jih ponujajo naši osebni, pametni mobilni telefoni.

Ni na zalogi

Samo po naročilu

Tiskalniki

Tiskalnik je zagotovo obvezna dodatna oprema, saj z njim natisnemo pomembne dokumente in ostale pomembnosti. Izbirate lahko med  več-funkcijskimi napravami, ki vključujejo tudi možnosti skeniranja in kopiranja. 

Ni na zalogi

Blagovne znamke